Välj en sida
HELA DENNA SIDA ÄR ANNONS FRÅN - STÅNGÅSTADEN

Byggstart för Lyckan i Harvestad

Naturen inpå knuten och nära till affär och annan service. Det nya attraktiva området Harvestad, söder om Linköping, har många fördelar.

Stångåstaden fortsätter att bygga i Harvestad, de nya bostadshusen blir i tre våningar och kommer att rymma 48 nya lägenheter. Det är en helt ny stadsdel som växer fram söder om Linköping. Än så länge finns det mataffär, stor trädgårds- och blomsterbutik och bygghandel bland annat. Till hösten 2015 står även en ny skola för årskurs 1-6 klar.

– Harvestad kommer bli ett perfekt område att bo i för de som gillar sport- och friluftsliv. Det finns en nybyggd fotbollsarena och Landeryds golfbana ligger inom gångavstånd. Dessutom finns många fina promenad- och löpvägar runt omkring, säger Ulrika Thollander på Stångåstaden.

Med sina nya lägenheter vänder sig Stångåstaden till den lilla familjen eller paret som sålt sin villa men vill bo kvar i närområdet. Storleken på lägenheterna är två till fyra rum och kök. Går allt som planerat blir det inflyttning under 2016.

– Uthyrningen är planerad att påbörjas i maj 2015, säger Ulrika. Lägenheterna kommer att ha klinker vid entré, våtutrymmena kommer ha kakel och klinker och det blir ekparkett i alla rum. Varje lägenhet kommer också ha tvättmaskin och torktumlare.

Som hyresgäst hos Stångåstaden har du möjlighet att påverka utformningen av din bostad. Skriver du kontrakt i ett tidigt skede kan du påverka väggkulör, val av bänkskivor och handtag på köksluckor men också vilket klinker som kommer läggas i hall och badrum. Man har också möjlighet att höja standarden på sin lägenhet genom tillval, man kan exempelvis välja rostfria vitvaror.

 

Läs mer på stangastaden.se