Välj en sida
HELA DENNA SIDA ÄR ANNONS FRÅN - STÅNGÅSTADEN

Lugnt läge i Majelden

Stadsdelen Majelden är belägen på en höjd nära Linköpings centrum. Med sina grönskande omgivningar och närhet till stadskärnan är det en mycket attraktiv del av Linköping.

– Det är jättekul att kunna erbjuda våra hyresgäster nya och fina lägenheter i just Majelden, säger Ulrika Thollander på Stångåstaden.

Stångåstaden bygger två flerbostadshus i 5 våningar med totalt 28 lägenheter. Det är allt från ett till fyra rum och kök som byggs, ettorna är på 46 och fyrorna på 97 kvadratmeter. Inflyttning i de nya bostadshusen beräknas till våren/sommaren 2016.

– Vi har planer på att uppföra ett höghus med hela 14 våningar när de två femvåningshusen är klara. De lägenheterna kommer att få en fantastisk utsikt över Linköping, fortsätter Ulrika.

Lägenheterna kommer få ekparkett i alla rum och klinker vid entré och i våtutrymmen, i köken planeras golvstående glaskeramikspis och diskmaskin. Det kommer också finnas tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheter.

– Vid kontraktsteckning i ett tidigt skede finns det möjlighet att påverka utformningen genom kulörval, val av bänkskivor och handtag på köksluckor bland annat. Man kan också höja standarden genom tillval, exempelvis rostfria vitvaror, säger Ulrika.

 

Läs mer på stangastaden.se