Välj en sida
HELA DENNA SIDA ÄR ANNONS FRÅN - STÅNGÅSTADEN

Service i centrum

Den 23 mars slog Stångåstaden upp portarna för sin nya Bobutik i Linköpings centrum. Den nya adressen är Repslagaregatan 31 som ligger vid ett stråk i city där många Linköpingsbor passerar dagligen. Läget är perfekt, nära stadens torg, P-hus och busshållplatser vilket ökar tillgängligheten för hyresgästerna.

– Vi hoppas på många besök till vår nya Bobutik, både spontana och planerade, säger butikschef Nina Kalle. I de stora och många skyltfönstren kommer vi bygga upp miljöer för att inspirera och väcka inredningstankar.

Den nya Bobutiken är också platsen där man skriver sitt hyreskontrakt och får nycklarna till sitt nya hem.

– Öppettiderna blir generösare, på vardagar kommer vi hålla öppet mellan klockan 10 och 18 och på lördagar klockan 10 till 15, informerar Nina. Vi vill ge våra hyresgäster ännu bättre service och våra utökade öppettider är ett steg i rätt riktning. Våra distriktskontor i Johannelund och Ryd kommer att ha öppet varje vardag mellan klockan 12 och 16.

I slutet av april lanseras också Stångåstadens nya hemsida med ännu bättre service och information för hyresgästerna.

Inredningsintresset bara ökar
– Att intresset för hem och inredning har ökat under många års tid har väl inte undgått någon, fastslår Nina. Många vill sätta en personlig prägel på sitt hem och därför är vi mycket stolta över de många val våra hyresgäster kan göra till sina lägenheter.

Som hyresgäst hos Stångåstaden kan du välja mellan olika modeller på vitvaror, golv, tapeter, köksluckor, handtag, bänkskivor, duschhörnor och mycket annat. Samarbetet med SundaHus borgar för att de produkter som erbjuds är riktigt bra.

– Vi hjälper gärna våra hyresgäster med smarta val som passar dem och lägenheten. Våra hyresgäster får gärna komma med tips på vad de vill att vi ska utöka sortimentet med. Vi vill att de som bor hos oss ska känna att vi lyssnar på dem och förstå att de är viktiga för oss, säger Nina Kalle.

I de nya lokalerna på Repslagaregatan kommer många av Stångåstadens medarbetare ha sin arbetsplats, bland annat personal som har kunskap om ombyggnationer och renoveringar. Det gör att hyresgäster lättare kan få svar på frågor som rör lite större och mer avancerade renoveringar.

Hyresgäststyrt underhåll
Som hyresgäst har man rätt att få viss renovering utförd vart tionde år. Är man nöjd med standarden på de målade ytorna och tapeterna i till exempel sitt vardagsrum har man i stället möjlighet att få rabatt på sin hyra.

2 000 nya lägenheter
I den nya Bobutiken kommer nya byggprojekt att visas, Stångåstaden planerar att bygga 2 000 nya lägenheter i Linköping. 2019 ska lägenheterna stå klara bland annat i Vallastaden, Majelden, Gottfridsberg, Harvestad och på Wahlbecks Industriområde.

– De 2 000 nya lägenheterna kommer innebära att vi år 2019 har cirka 16 500 lägenheter i Linköpingsområdet. Med Bobutiken i centrum och generösare öppettider hoppas vi kunna ge våra hyresgäster den service och information de behöver, avslutar Nina Kalle.